Lunchmeny

​​​​​​​

Vecka 9
Varje dag serveras en pasta, sallad och vegetarisk anrättning, samt  en soppa och en hembakt dessert.

​​​​​​​
Måndag
Skaldjursrisotto med havskräftsås, tomat- och löksallad
Mango- och jalapeñoglaserad kycklingfilé med cheddardressing, bbqsås, friterad potatis
 
Tisdag
Halstrad torskrygg med brynt smör, Grana Padano, varmrökt sidfläsk, spenat, bakad rotselleri
Kalvfärslimpa med dragon- och champinjonsås, pressgurka, potatismos
 
Onsdag
Asiatisk fiskgryta med gröncurry, limeblad, kokosmjölk, jasminris
Chipotlekryddad högrevsfärsbiff med varm coleslaw, rostad sötpotatis
 
Torsdag
Ost- och pankobakad sejrygg med remoulad, rostad kulpotatis
Texas chili av högrev med sour cream, bönsalsa, tortillabröd, pommes frites
 
Fredag
Halstrad lax med lökcréme, kokt potatis
Helstekt fläskfilé med rödvinssås, ädelostdressing, klyftpotatis

Pris: 105 ink. Sallad, bröd, kaffe och kaka