Lunchmeny

​​​​​​​

Vecka 14
Varje dag serveras en pasta, sallad och vegetarisk anrättning, samt  en soppa och en hembakt dessert.

​​​​​​​
Måndag
Halstrad torskrygg med champinjongnocchi, basilika dryslaw
Grillad kycklingfilé med caesardressing, romansallad, krispigt bacon, friterad potatis
 
Tisdag
Räk- och kräft bowl med rött ris, mango, grönt, jordnötskräm
Grillad svensk pluma med bbqsås, trädgårdsbearnaise, pommes frites
 
Onsdag
Fiskgryta med blåmusselsås, chili aioli, pain riche
Wallenbergare med smörad kalvbuljong, champinjon- och tryffelkräm, potatismos
 
Torsdag
Ångad kolja med ört- och rödvinssås, potatis- och palsternackspuré, smulad ädelost
Kycklinglasagne med vitt vin, vitlök, spenat, chili, basilika, soltorkad tomatpesto, skottsallad
 
Fredag
Varm inkokt lax med dillmajonnäs, picklade morötter, kokt potatis
Helstekt fläskfilé med pepparsås, inlagd gurka, potatisgratäng


Pris: 105 ink. Sallad, bröd, kaffe och kaka