Lunchmeny

​​​​​​​

Vecka 5
Varje dag serveras en pasta, sallad och vegetarisk anrättning, samt  en soppa och en hembakt dessert.


Måndag
Glasnudelsallad med chili, citron, räkor, kräftstjärtar, tryffelmajonnäs
Grillad kycklingfilé med rödvinssky, ruccola, ädelost, plommon, jordnötter, rostad kulpotatis
 
Tisdag
Halstrad torskrygg med brynt smör, bacon- och rödlöksmarmelad, potatis- och palsternackspuré
Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk, rårörda lingon
 
Onsdag
Fiskgryta Bouillabaisse med aioli, kokt potatis
Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon, kokt potatis
 
Torsdag
Fish n’ chips med remouladsås, citron
Nattbakad högrev med pepparsky, chilibearnaise, klyftpotatis
 
Fredag
Halstrad lax med Sandefjordsås, fänkålssallad, kokt potatis
Slaktarbiff med rödvinssky, dijoncréme, råstekt potatis



Pris: 105 ink. Sallad, bröd, kaffe och kaka