Varje dag serveras en pasta, sallad och vegetarisk anrättning.

Vecka 46

Måndag
Halstrad torskrygg med senapsstuvad spetskål, bacon- och kaprisströssel, potatispuré
Grillad kycklingfilé med vitlök- och persiljeyoghurt, tomatsalsa, pommes frites
 
Tisdag
Pankopanerad sejrygg med nudelwok, gröncurry, ingefära, kokosgrädde
Raggmunkar med knaperstekt sidfläsk, rårörda lingon
 
Onsdag
Sydfransk fiskgryta med medelhavssallad, saffran- och vitlökskräm, pain riche
Panerad viltfärsbiff med kantarell- och västerbottensrisotto, rårörda lingon
 
Torsdag
Laxburgare med tryffelaioli, picklad rödlök, sötpotatispommes
Grillad gödkalv med grönsaks- och färskost cannelloni, tomatsås
 
Fredag
Sotad lax med basilika- och avokadokräm, rostad sötpotatis
Schnitzel med sardell- och vitlökssmör, rödvinssky, råstekt potatis

Pris: 105 ink. Sallad, bröd, kaffe och kaka

Lunchmeny

​​​​​​​