Lunchmeny

​​​​​​​

Vecka 50
Varje dag serveras en pasta, sallad och vegetarisk anrättning, samt  en soppa och en hembakt dessert.


Måndag
Kallrökt lax- och flundraknyte med sötpotatisaioli, picklad rödkål, knäckt rostad potatis
Sotad kycklingfilé med caesardressing, romansallad, rostad potatis
 
Tisdag
Halstrad torskrygg med kantarellsås, varmrökt sidfläsk, kokt potatis
Grillat hip meatmed rostad paprikacréme, ragu på zucchini, tomat, fänkål, pommes frites
 
Onsdag
Asiatisk fiskgryta med gröncurry, limeblad, kokosgrädde, jasminris
Wallenbergare med gräddsås, rårörda lingon, gröna ärtor, potatismos
 
Torsdag
Stekt enkelpanerad långa med brynt dillsmör, betor, kapris, kokt potatis
Grillad kalvrostbiff med champinjonrisotto, Grana Padanosalsa
Hemstekta pannkakor med sylt och grädde samt ärtsoppa
 
Fredag
Halstrad lax med lökgräddfil, dillslungad potatis
Nattbakad högrev med rödvinssky, bearnaisesås, friterad potatis



Pris: 105 ink. Sallad, bröd, kaffe och kaka